HATAY / SAMANDAĞ - Uzunbağ Ortaokulu

Uzunbağ Ortaokulunda E-twinning projemiz başladı.

Stop The Cyberbullying, Create a Butterfly Effect / Siber Zorbalığı Durdur, Kelebek Etkisi Yarat

İtalya’dan “ICS "Libero Andreotti" di Pescia” okulunda İngilizce Öğretmeni Marianna Cutolo ve Türkiye’den Uzunbağ Ortaokulunda İngilizce Öğretmeni Gülsen Kocaoğlu’nun oluşturduğu e-twinning projesi başlıyor.

E-twinning projemiz, “Siber Zorbalığı Durdur, Kelebek Etkisi Yarat” ismiyle okulumuzun Erasmus+ projesini yaygınlaştırmak amacıyla başlatılmıştır. İtalya’dan 3 öğretmenin katıldığı, Türkiye’den 4 öğretmenin ortaklığıyla oluşturulan bu proje 50 öğrencinin de aktif katılımıyla devam etmektedir.

Sanal zorbalığı azaltmak, öğrencileri, velileri ve öğretmenleri bu konuda bilgilendirmek projemizin hedeflerindendir. Okullar arasında iş birliği, teknoloji kullanımı, e-güvenlik, proje tabanlı öğrenme, pedagojik yenilik projemizin diğer hedefleridir.

Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 08.01.2024 09:56 - Görüntülenme: 148