HATAY / SAMANDAĞ - Uzunbağ Ortaokulu

Ekm

Sınıflarımız hayırseverlerimizin katkıları ile boyandı. Emek harcayan tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendin bilmezsen
Ya nice okumaktır

Okumaktan murat ne
Kişi Hak'kı bilmektir
Çün okudun bilmezsen
Ha bir kuru ekmektir.

YUNUS EMRE

-TWINNING PROJESİ- BOX OF INSPIRATIONS

Bu projeyle, öğrencilerin İngilizceyi eğlenceli şekilde geliştirmesi, web2 araçlarını kullanmayı öğrenmesi ve proje tabanlı öğrenerek iş birliğini, dayanışmayı geliştirmesi hedeflenmektedir. Bu proje, Litvanya, Gürcistan, Yunanistan, Romanya, Polonya ülkelerinden birer okul ve 9 Türkiye okulu olmak üzere 15 ortakla yürütülmektedir.

Kas

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

Kas

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri Hatay Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce düzenlenen Trafik Eğitimine katıldı.

Ekm

İlimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Zeynep GÜMÜŞ Minik Kızlar kategorisinde 1. olmuştur. Öğrencimiz Gizemsu SÜT Yıldız Kızlar kategorisinde 2. öğrencimiz Eylül RAMAZAN ise 3. olmuştur. Uzunbağ Fadıl Süt İlkokulu öğrencisi Zeynep GENÇ ise Minik Kızlar kategorisinde 3. olmuştur. Öğrencilerimizi ve antrenörleri Türkçe öğretmenimiz Sedat GÖKSU'yu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.